• Luc Beaucourt (2)

  Mijn woorden zijn nog niet koud of Luc Beaucourt slaat weer toe. Vanmorgen kwam hij op Studio Brussel een oproep doen om morgen allemaal het licht uit te doen in het kader van Earth Hour. Er is volgens hem een krachtig signaal nodig om politici te sensibiliseren rond klimaatopwarming. 180 km/u rijden in een BMW X5 lijkt mij anders ook een krachtig signaal.

  Mocht morgen trouwens blijken dat om 21u30 er een algemene stroompanne is omdat het Europees elektriciteitsnetwerk zulke fratsen niet aankan, dan zorg ik er persoonlijk voor dat de bespaarde CO2 alsnog in de atmosfeer terecht komt.

  1 reactie bij “Luc Beaucourt (2)”

  1. Ice T - 16:11 zegt March 27th, 2009 - #

   Het is natuurlijk de consequente voortzetting van zijn consequent gedrag. Ongeveer even consequent als Karel Deruwe die naar LDD trekt om de positie van de acteurs, m.a.w. de theatersubsidies, te verbeteren.
   (Op zich al een staaltje van breed maatschappelijk engagement. Zou hij ook vinden dat andere politici zakkenvullers zijn?)

   -Phara herinnert hem aan volgende uitspraak van JMDD: “Subsidies zijn de cocaïne van de elite.”
   -de Ruwe: “Ik vind dat mooi gezegd.”

   Ook mooi gezegd: neukt uzelf in een hoekske!

   (die vergelijking alleen al: “Cocaine van de rijken”. Verder in het rijtje: “Het staal van de metaalindustrie.”, “De arend van het luchtruim.”, “Het schip van de oceaan.” Jean-Marie, ik word met plezier jouw communicatie-adviseur!)

  Maak een gepaste opmerking