• De week

  Het begon allemaal met de zondag, heilige dag waarop niets gedaan mag worden. Oftewel voetbal! ‘s morgens met de vlo naar Boechout om een match te fluiten die begon om 9.30, en dit allemaal om een bende pubers te dienen. Ik ben een held. ‘s Avonds Germinal-Standard. 2-2, vette match, het Kiel herleeft. En toen ging het allemaal fout. Aangekomen in de markies stelde ik en Big Buys ietwat bedwelmd vast dat THE MUDMEN gingen spelen. Het was moddervet, ook dankzij den Biermans die ook lichtelijk begaaid mee begon te geven op de eerste, euh, rij. Vrij bezopen avond.

  Maandag maandag euh denk denk, ahja. Het begin van het schooljaar!= zuipen= Students on Stage. Twas wel gezellig. Maar vooral ‘s avonds wast leuk. Stokkem trakteerde 3x op n gratis vat. Ook de mannen met wie ik 10 dagen op kamp ben geweest waren daar en blijken op kot te zitten in Antwerpen. Dus als ge n vreemde ‘Dakke moete goa een pint emme’ naar mij hoort roepen, het is allemaal niet zo erg als het lijkt.

  Dinsdag, eeeeeeeeeeeuh, man man, ahja. vaag.

  Woensdag eerst les om 8.30 en ik ben gegaan, leve ik! En ‘s avonds de eerste Larus-activiteit. De Markies zat stampvol, al kwam 90% niet voor ons denk ik. Maar toen we er waren hadden we hen volledig in onze greep met onze minikwiskes en megabieren. Larus heuj!

  Donderdag Studay. Eerst ging het nog, zijnde scheidsrechter op menig proefken. De sfeer zat er in. Stevig partijtje vechten met Biermans op een platieken vechtkooi. Maar dan was het gedaan hé. Tis een vette week geweest, maar er zijn grenzen.

  hh 001

  Vrijdag een vergaderinsken van You Move For Peace en de laatste sigaret voor hopelijk een heel lange tijd. Want ik tracht te stoppen met roken, zoals jullie wel weten. Midden in de nacht thuisgekomen in Reet kwam ik dit verkeersbord nog tegen en wist ik dat ik veilig thuis was.

  hh 002

  3 reacties bij “De week”

  1. Big Buys - 13:26 zegt October 2nd, 2005 - #

   Absoluut een vette week, zelfs in Leuven!

  2. Ice T - 14:01 zegt October 2nd, 2005 - #

   Ja, ‘t mocht er zijn, ik heb er twee weekbudgetten doorgejaagd! Nog altijd niet echt duidelijk waar het geld naartoe is, hopelijk naar economieën die het nodig hebben zoals de Waalse en de Limburgse!
   Bij mij ging het er natuurlijk wel iets chiller aan toe, u kent mij.

  3. Notorious W.I.M. - 15:29 zegt October 2nd, 2005 - #

   Ik probeer nog altijd uit te zoeken wat er dinsdag gebeurde

  Maak een gepaste opmerking