• Body2Body

  Gisteren is het er dan eindelijk eens van gekomen. Big Buys heeft Culture Club bezocht voor het elektrofestijn dat Body2Body heet. Daarbij hoort alvast een shout out aan Don D die voor het vervoer zorgde. En hoe! Met de nieuwste hit van Tiga door de subwoofer scheurden we over alles waar asfalt lag, tot in Nederland toe. Merkwaardig genoeg hadden verdovende middelen er niets mee te maken, het ging gewoon de verkeerde kant uit.

  Eenmaal de bestemming bereikt en binnengekomen, liet ik al meteen een kans liggen om de eerste blonde babe te versieren. Toen ze me om mijn gegevens vroeg voor de mailinglist (wat een slet!), was ik niet gevat genoeg om die te geven in ruil voor haar gegevens. Dan maar verder naar de strak ingerichte hoofdzaal, waar de muziek aan de bar net niet te luid staat om een gesprek te kunnen voeren, terwijl in het heetst van de strijd de beats om je oren knallen. Ideaal dus. Minder ideaal was de hoeveelheid babes. Gent staat bekend om haar schone vrouwen en hoewel ik niet te klagen had over het uiterlijk van de meeste meiden, heb ik niet al te veel echte babes opgemerkt en dat is altijd jammer. De zogenaamde tweede zaal bracht daar ietwat beterschap in, maar de hoempapa-elektro die daar de plak zwaaide, kon me minder boeien.

  Het was in ieder geval een geslaagde nacht met vette muziek die me heel lang heeft doen dansen. Een onderneming met da Holy Homeboys waardig!

  1 reactie bij “Body2Body”

  1. Notorious W.I.M. - 23:50 zegt September 24th, 2005 - #

   Big Buys kwam wederom niet voor de muziek

  Maak een gepaste opmerking