• Den Beerschot

  Om even naadloos aan te sluiten bij de vorige post: sinds gisteren ben ik de officiële eigenaar van een abonnement van Germinal Beerschot Antwerpen. Bezitter of houder kan ik niet zeggen, aangezien dat aspect door ShizzleB verzorgd wordt, maar het paars-witte kaartje staat toch wel op mijn naam.
  Nu lijkt het of ik supporter ben en misschien ben ik dat stiekem ook wel geworden. Naar het voetbal gaan is altijd een belevenis. Ook gisteren weer, al moesten we wachten tot de tweede helft voor er iets op het veld te zien was. Na de wedstrijd viel er pas echt iets te rapen. Dat werd door sommigen vrij letterlijk genomen toen GBA-spelers ballen in de tribune trapten. Een supporter sprong vijf meter naast ons in ware duikvlucht twee rijen naar voren om een bal te bemachtigen. Hij faalde jammerlijk. Daar is hij dan een aantal minuten blijven liggen, omringd door stewards en na een tijdje ook door mensen van het Rode Kruis.
  Verder was ShizzleB waarschijnlijk ook de eerste supporter om met een boek het stadion op ‘t Kiel binnen te wandelen. Dat leverde na afloop nog enkele reacties van zatte supporters op: “Lot die gast is mè rust, dien è nen boek vast” en “Is da ‘t handboek hooligan? Jaja, da is ‘m”.
  Als de avond volgende keer op café eindigt, zoals ShizzleB volledig terecht voorstelde, is het helemaal in orde. Als den Beerschot weer wint natuurlijk.

  3 reacties bij “Den Beerschot”

  1. Notorious W.I.M. - 13:38 zegt August 28th, 2005 - #

   Ik had toch wel het beste zicht denk ik!
   Letterlijk dan, spijtig genoeg, want op het veld was vaak geen bal te zien.

  2. Big Buys - 13:58 zegt August 28th, 2005 - #

   Foto’s!

  3. ShizzleB - 21:42 zegt August 30th, 2005 - #

   op dat accidentje hadden wij echt wel het beste zicht
   we zaten erbij en keken ernaar

  Maak een gepaste opmerking