• A night in the City

  Bon, vrolijk gemutst reed ik hedenmiddag fietsgewijs naar Antwerpen. Daar de fiets waarop ik reed zonet gemaakt was en een nieuwe voorband had, had ik het volste vertrouwen in de goede afloop van de tocht richting Markies alwaar een Gueuze op mij wachtte. Eilaas! Ter hoogte van de Mechelsesteenweg aan het stadspark zei de band ineens pfff! Ditmaal de achter-! Ik was hierdoor licht gefrustreerd, dat is immers wéderom een euro of 20 aan nieuwe band, drie keer in drie weken.
  Maar bon, gehaast naar de Markies alwaar bevallig in gezelschap gehouden geweest door honden, Cathy en I.
  Daarna haast ik mij naar de Oranjestraat alwaar een vergadering mijn aandacht eistte, maar achter het Sint-Jansplein lokken twee duistere figuren mijn aandacht en vragen mij onder onlichte dwang mijn portefeuille af te staan.
  Enfin, het potje kookte over en normaal ben ik een erg vredelievend persoon, maar ik heb geslagen, en hàrd want ik voelde iets kraken (kraakbeen van een neus, niet mijn hand). Daarna gaan lopen natuurlijk, maar de mens in kwestie was druk bezig met bloeden op de grond. Ik heb niks en ik ben niks kwijt, en ik ben er godverdomme trots op. Fucking klootzakken.
  De rest van de avond verliep happy wappy, al heb ik nu wel honger. Dit noopt mij tot het meteen verorberen van een boterham met saucisse d’anvers.

  4 reacties bij “A night in the City”

  1. Big Buys - 10:23 zegt March 22nd, 2007 - #

   Man, man, ‘t gaat u niet af om zorgeloos naar ‘t stad te fietsen. Wel een serieus pak moed voor nodig om hen een toek oep un bakkes te geven. Of was ‘t een djoef ip ulder mulle?

  2. Ice T - 19:22 zegt March 23rd, 2007 - #

   Saucisse d’Anvers!!!!???

  3. Femke - 15:50 zegt March 25th, 2007 - #

   Hij bedoelt volgens mij filet d’Anvers :
   http://www.streekproduct.be/producten-detail.php?productID=781

  4. Notorious W.I.M. - 18:52 zegt March 25th, 2007 - #

   Neen, saucisse d’anvers.

  Maak een gepaste opmerking