• dubbele racistische moord

  Gisteren eens gaan kijken naar de plek waar het gebeurt is. Het is dan ook maar 3 straten verder. De enige conclusie die ik kan trekken is dat ge voor uw eigen moet bekijken waar ge met bezig zijt. Das al n stap in de goede richting.

  Voor de rest totale machteloosheid ..

  5 reacties bij “dubbele racistische moord”

  1. Ice T - 00:00 zegt May 15th, 2006 - #

   Kerel van mijn kot was schijnbaar meer verontwaardigd over het feit dat een familielid excuses van het Vlaams Belang had geëist dan over de moord zelf. (ok, die excuses doen niet echt ter zake, aan de andere kant kan niemand beweren dat het Belang met al die haatzaaierij absoluut niet heeft bijgedragen aan een vijandige sfeer waarin dit soort dingen kunnen voorkomen, dus ik heb vooral meeleven met de familie van de slachtoffers en ga ze zo’n kleine vergissing niet aanwrijven)

  2. ShizzleB - 15:26 zegt May 15th, 2006 - #

   ja idd, kvind het wel mooi dat Varhofstadt niet reageert op te aantijgingen van Van Hecke (pyromaan, lijken…). Al meldt hij natuurlijk wel dat hij er niet op reageert en reageert zo toch. Maar tenminste geen belachelijke uitval. Een beetje respect voor de nabestaanden in de vorm van sereniteit is meer dan gepast.

  3. Notorious W.I.M. - 19:18 zegt May 15th, 2006 - #

   Dat is -vrees ik- onmogelijk geworden. Als je ziet hoe lang al elk aspect van de zaak breed is uitgesmeerd in nieuwsmagazine’s, kranten, tijdschriften etc. Van sereniteit is absoluut geen sprake meer, hoewel dat eigenlijk een vereiste is..

  4. ShizzleB - 20:25 zegt May 15th, 2006 - #

   De zaak uitgesmeerd, das logisch. Mij gaat het de politiekers die dit dan gaan gebruiken en elkaar zitten te beschuldigen en beledeigen.

  5. Notorious W.I.M. - 21:28 zegt May 15th, 2006 - #

   Da’s volgens mij onvermijdelijk. Elke actua kan gebruikt worden door een partij om een punt te bewijzen, meestal een “ziedewel?”-punt. Gebeurt al decennia lang, helaas, op de kap van de familie van de slachtoffers..

  Maak een gepaste opmerking